BetCity Odds

Als je van plan bent om te gaan wedden bij BetCity, of het nu gaat om casino gokken, sportweddenschappen of een ander type weddenschap gaat, dan is het belangrijk om de BetCity odds te begrijpen.

Slim wedden vereist een goede kennis van de belangrijkste soorten weddenschappen en de vaardigheid om de verschillende bijbehorende kansen te lezen en te interpreteren.

De drie belangrijkste soorten kansen zijn fractionele kansen, decimale kansen en geldlijn kansen. Verderop in dit artikel wordt het begrip odds nader uitgelegd, dus lees snel verder!

Wat zijn de verschillende BetCity odds? Waarop te letten?

Het is aan te raden om bekend te zijn met de conversies tussen de verschillende odds, de conversie van odds in impliciete kansen, en de verschillen tussen de werkelijke kansen op een uitkomst, evenals de getoonde BetCity odds.

Hieronder bespreken we de verschillende kansen die BetCity aanbiedt.

Let op: de odds voor diverse sportweddenschappen zijn onderhevig aan veranderingen. Daarom raden wij je aan om de odds regelmatig in de gaten te houden op de website van BetCity.

BetCity  Odds

⚽ BetCity voetbal odds

Decimale BetCity odds blijven ongetwijfeld het meest gebruikte formaat van de drie bij het wedden op voetbal.

Het belangrijkste dat je moet onthouden over dit formaat blijft dat de winkansen worden weergegeven met twee decimalen zoals bijvoorbeeld 2.0, 1.5, enzovoort.

Dus, als we aannemen dat je een inzet hebt gedaan van 100 euro met een winkans van 1.50, dan betekent dit dat je potentiële opbrengst 150 euro zal zijn (100 x 1.50 = 150), tegen geldende quoteringen.

🎯 BetCity darten odds

BetCity odds bij het wedden op darten heeft een drietal populaire weddenschappen die we hier zullen behandelen. Hou bij het wedden op darten de BetCity bonus in de gaten.

Wedstrijd wedden

Een van de makkelijkste en meest populaire BetCity odds die je kunt maken is wedstrijd wedden. Deze optie houdt in dat je kiest welke van de twee spelers in een wedstrijd zal winnen.

Handicap

Door handicap weddenschappen toe te passen, zou je de tegenstander een twee-set start kunnen geven. Daarom zou de dominante speler drie duidelijke sets moeten winnen voor je winst maakt met behulp van deze BetCity odds.

Meeste 180s

Deze BetCity odds optie is één van de eenvoudigste, en de meest spannende. Immers, het scoren van een 180 is het hoogtepunt van elke wedstrijd. Door te wedden op de meeste 180s, wed je simpelweg op welke van de twee spelers de meeste 180s zal raken.

🚴 BetCity wielrennen odds

Bij het nagaan van BetCity odds voor het wielrennen zijn er een tweetal die in het oog springen.

Individuele race winnaar

De individuele race winnaar is de meest eenvoudige van de BetCity odds. Simpel gezegd wed je op wie je denkt dat de race zal winnen. Als zij dat doen zal jij de winnaar zijn.

Sommige van deze evenementen zijn eenmalige races waar de winnaar in één dag wordt bepaald, terwijl er individuele races zijn die bijdragen aan een algemeen evenement.

Voorbeeld – Tadej Pogačar wint de Tour de France

Winnaar ploegkoersen

Teams kunnen deelnemen aan wielerevenementen. De meeste wielerfans zijn vooral geïnteresseerd in wie de wedstrijd wint, maar voor wie ze rijden bepaalt voor een groot deel hoe competitief ze zullen zijn.

Voor sommige evenementen is er een aparte competitie waar de teams kunnen winnen door de beste resultaten in het algemeen te behalen. Dit werkt op een vergelijkbare manier als het BetCity odds Formule 1-model.

Voorbeeld – Team sky moet het team kampioenschap winnen

🏀 BetCity basketbal odds

De BetCity odds zijn ook toepasbaar op basketbal, op het platform plaats je een weddenschap op het team dat je wilt wedden. Met een point spread, en het bedrag dat je wilt inzetten. De uitbetaling, tenzij anders vermeld, wordt berekend met een winkans van 10/11. Dit betekent dat een inzet van 11 euro en 10 euro, 21 euro zal opleveren.

Dit wordt een straight bet genoemd en is de meest populaire BetCity odds weddenschap.

BetCity Basketbal Odds

🏎️ BetCity formule 1 odds

Formule 1 weddenschappen lezen is makkelijk. Als je ooit eerder weddenschappen hebt afgesloten op andere sporten, zul je je direct thuis voelen bij Formule 1 BetCity odds.

Voorafgaand aan een Grand Prix, zou je Formule 1 kansen voor de winnaar er als volgt kunnen uitzien.

  • Lewis Hamilton +120
  • Max Verstappen + 130
  • Valtteri Bottas +800
  • Sergio Perez +1000
  • Nicholas Latifi +300000

In dit geval is Lewis Hamilton de favoriet om te winnen omdat hij de beste F1 weddenschap kansen heeft. Een inzet van 100 euro op Hamilton zou je een uitbetaling van 220 euro opleveren (bestaande uit jouw 100 euro inzet en 120 euro winst).

Nicholas Latifi heeft een kans van +300000. Dat betekent dat de bookmakers hem een 3000/1 kans geven om als eerste de finishvlag te pakken. Natuurlijk is het niet onmogelijk, regen, een goed getimede pitstop en een safety car kunnen het laten gebeuren.

🎾 BetCity tennis odds

Er zijn twee weddenschappen waar je je op kunt richten bij tennis: match kansen en in-play kansen. Voor de eerste, match kansen, kijk je naar een baseline die de winnaar voorspelt.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat Roger Federer in de eerste ronde van Wimbledon tegen een niet geplaatste speler speelt. De kansen kunnen hoog zijn in het voordeel van Federer, en hij zal waarschijnlijk worden bevoordeeld in winst in straight sets (3), met misschien zelfs een spread van -2 per set.

Dus, als Federer 6-2, 6-3, 6-3 wint, heeft hij elke set gedekt. Het lastige deel in het begrijpen van deze baseline is dat het kan veranderen per in-play BetCity odds.

Welke soorten weddenschappen worden bij BetCity aangeboden? Voordelen bij het wedden op BetCity odds.

De BetCity odds weddenschappen belichten kansen door het weergeven van real-time weddenschappen. De aanbieder verstrekt de meest essentiële informatie aan professionele gokkers evenals aan beginnende gokkers die tegen de beste kansen willen wedden.

Door het vergelijken van BetCity odds kunnen gokkers hun winsten met 10-15% verhogen. En dan hebben we het niet over een eenmalige weddenschap maar over een jaarlijkse winst.

Wanneer je kijkt naar een voetbalwedstrijd waar de bezoekers bij de ene bookmaker 2.8 en bij de aanbieder 3.2 krijgen, dan is dat een belangrijk verschil om te zien. Door te kiezen voor BetCity verhogen gokkers hun winst met 13%.

De BetCity odds sectie is opgenomen op de hoofdpagina en is verwerkt in het menu.

Real-time kansen: Speel live

Live wedden is, zoals de naam al doet vermoeden, een vorm van sportweddenschappen waarbij gewed wordt op wedstrijden die al aan de gang zijn. Ervaren oddsmakers updaten de kansen in real time gebaseerd op alles van hoeveel tijd er nog over is in een wedstrijd tot de score van de wedstrijd.

Live wedden bij deze aanbieder geeft de spelers net dat beetje extra om te kunnen genieten van een sportweddenschap.

Bet calculator

Wil je beslagen ten ijs komen en alvast onderzoek doen naar de beste kansen voor een sportweddenschap naar keuze. Neem dan gerust een kijkje bij onze Bet Calculator.

Onze Bet Calculator bespaart je tijd. En terwijl veel online bookmakers een Bet Calculator aanbieden, bied onze tool jou de beste BetCity kansen.

Accumulator
Odd 1
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie